Sider

Nå venter vi på blekk-sprut poengene i Eurovision

Nå venter vi bare på blekksprut-poengene i Eurovision. Norge kan
vinne til slutt, dersom pollen-nivået i lufta er høyt nok, og hanen i
hanekampen ikke er halt. 
Jury-farsen i Eurovision er nå komplett. Jurypoengene er justert etter at Hviterusslands jury ble disket og poengene da ble regnet ut etter et automatisk system, som såvidt jeg kan se egentlig ingen helt forstår elle kan forklare.  

Justeringen gjør at Sverige ikke lenger står som vinnere av jury-avstemningen. Og Norge faller fra en femteplass til en sjetteplass. 

Men Norge kan fortsatt vinne. Les mer under: 

https://escnorge.net/israel-2019/nyheter/ebu-med-sjokkbeskjed-norge-mister-5-plassen





Så nå er bare å sette seg og vente på blekksprut -resultatet. Da blekkspruten Konrad skal bevege seg over et kart over deltakerne. Den han stopper ved først får tolvern. Også videre. 

Over helga får vi et justert resultat fra juryfinalen, hvor det er justert for teknisk svikt. Da vinner Norge, forutsatt at vi har mest pollen i lufta i Europa akkurat da. Hvis ikke vinner....... tantarei: Sverige!!!

Men i uka deretter kommer resultatet av hanekamp-poengene. Hvis da ikke poengene blir underkjent siden den ene hanen er litt halt.

Likevel det er fortsatt håp om norsk seier. For neste helg skal sjaman kjæresten til Märtha i møte med EBU og avsløre den virkelige vinneren gjennom å mane vinneren fram og vise vinneren på et lerret. Som en "Spirit in the sky".



Ingen kommentarer: