Under selve finalen i Oslo Spektrum 12.februar er jeg selvsagt tilstede i salen.
Men ellers foretrekker jeg TV-stolen som Grand Prix arena.
Og her er menyen for i kveld:
* Pata Negra skinke, naturell temperert med sherry
* Strøm torskeloin fra Nordland med soyasmør og ertepurè med Riesling Trocken
* Reinsdyrfilèt med honningstekte pærer, sylta rødløk og peppersaus med Brunello de Montalcino (200)
* Norske oster (Tomassi, rød dessertvin)
* Petit four (Sjokoladebiter kjøpt på Centra) (Tomassi rød dessertvin)
Så tenker jeg at jeg tar meg en konjakk i glasset til selve sendinga starter klokka 19.55.
Har en flaske med helligheter i seg. En Bache Gabrielsen Hors d`Age med laget på en drueblanding med druer helt tilbake til 1917.
Så jeg gleder meg til denne festkvelden!
Håper du greier å nyte kvelden på din måte. Jeg prøver alltid å se på Grand Prix for å ha det moro, heie på dem alle sammen. Og så stemme på den jeg liker best. Uavhengig av hva forståsegpåere i aviser, bloggere eller andre har sagt at jeg bør stemme på.
Heller ikke skal jeg tenke for mye på hva som kan komme til å gjøre det bra i Düsseldorf.
Det bør være viktigere å heie på de jeg liker, enn å bue på de jeg ikke liker så godt.
I kveld slenger jeg sikkert noen telefonstemmer til Sichelle, for å føle meg ung.
Til Use Me fordi de er skikkelige, hyggelige og dyktige gutter med et refreng det er futt i.
Til Helene Bøksle fordi jeg liker slik Buddha Bar, elektronika-musikk
Også gleder jeg meg til å se Alexander Rybak på scenen sammen med metallbandet Keep of Kalessin også. Det er fest, det er lørdag, det er Grand Prix. Og jeg er takknemlig for at jeg har det så godt at jeg kan kose meg slik en lørdagkveld. Har ingenting i verden å klage over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar