Sider

Tooji lover mer pyro, mer flammer, mer show og syngende dansere

For en halv time siden forlot Tooji vårtreffet i Grand Prix klubben. Han fortalte under treffet litt fra hvordan showet er forandret litt fra den norske finalen.

Et stappfult Dattera til Hagen var i dag stedet for det årlige vårtreffet til Grand Prix klubben. Tooji var innom, med et NRK team på slep. De lager en dokumentar som skal sendes i forbindelse med ESC i mai.
Tooji er seierssikker. Han er ikke en gang i tvil om at han får videre til finalen. Og der tror han at han vinner. Det er bra. Ingen kan vinne hvis de ikke tror på det selv.
Han røpet under sett besøk litt fra endringer i showet til Stay. Det har vært spekulert i hvordan de skulle løse det, i og med at noe kor var innspilt i den norske finalen. Slik kor er ikke tillat i den internasjonale. Tooji røpet i dag at det blir korende dansere. Ifølge han selv funka dette fra første prøve, og han mener det blir bedre enn i den norske finale.
Hans navn betyr "solverv" på Iransk, derfor blir soloppgang tema i farger og scenografi. Det blir litt lysere drakter. Han nevnte skinn. Det blir også fjær, det er jo Tooji glad i.
Som Tooji sa: - Ser dere en halvribba kylling på scena så er det meg!

Han lovte noe mer pyro og litt mer flammer også. Han mener Norge vinner fordi det er den låta som har mest tilstedeværelse og som kan skape den største opplevelsen for folk både i salen og ved TV-skjermen.

Jeg kommer tilbake med resultater fra avstemningen i den norske Grand Prix-klubben.

Ingen kommentarer: