Sider

Rikke Norman - søt følelsesklump med energi og dans på scena!

Selv om jeg er lykkelig forelsket i min samboer Kristin, så er det lov å bli småforelsket under Grand Prix også. I fjor ble jeg litt forelsket i både Stella og Rikke. Rikke er denne mørke, lille jenta med øyne som bare ikke kan skjule verken glede, sorg eller skuffelse. I fjor gråt hun da hun vant sin delfianle sammen med Åste og utbrød: "- Det må ha skjedd noe feil, har folk stemt på oss?!!". Da smeltet jeg. Ennå viktigere er det selvsagt at hun har sceneutstråling og stemme nok til å matche de fleste. Bare i høst har vi sett henne også i Beat for Beat og som kordame, og duett-partner i Idol.
Jeg har tidligere etterspurt noen gjengangere i årets MGP, noen som har vært med før. For som i ethvert annet familieselskap er det hyggelig med en blanding av nye og gamle bekjentskaper. Velkommen tilbake Rikke!



Rikke Normann vant første delfinale i fjor sammen med Åste med låta "It`s not that easy" som hun hadde skrevet selv. Mange ble overrasket over at denne låta fikk fleste stemmer av alle i første delfinale. Jeg ble ikke så veldig overrasket, men ikke desto mindre hyggelig.
Her er et gjensyn med Åste og Rikke fra fjorårets MGP:


Rikke Normann ga ut sitt første soloalbum i oktober i år. "Rikkes guns". http://www.rikkenormann.com/
Sangglede, livsglede humør, og delvis humør preger det meste av hva Rikke gjør.

Låta hun deltar i MGP er skrevet av Silya, som jeg har skrevet om i et annet bloginnlegg.
På NRKs egne Grand Prix sider loves vi en fengende MGP låt av en type som Rikke alltid har ønsket å få framføre.
Og for de som elsker show på Grand Prix-scena. Her blir det show!
Det er hemmelig hvem det er snakk om, men på scena har Rikke med seg en landskjent dansegruppe.
Hvem og hva, gjenstår å se.

MGP har en overvekt kvinnelige artistert i år, og det viser at MGP er influert av musikkbransjen ellers. Det er kvinnene som ruler for tida.
Men til syvende og sist er det låta som avgjør både for Rikke, Silya, Lise Karlsnes, Lisa Stokke og alle de andre damene.
Nå gjenstår bare tra artister før vi har en komplett liste for årets MGP. Alt tyder så langt på at 2012 blir et godt MGP år.

Ingen kommentarer: