Sider

Rikke Lie - med svenskesug mot MGP

Rikke Lie avanserer fra X-faktor til MGP. Hun lover en slager, med svenske låtskrivere. Det er sjelden jeg synes de svenske låtene til MF er bedre enn de vi har i MGP, så forventningene i utgangspunktet er midt på treet.  Rikke Lie jobber mye i Sverige og ifølge NRKs MGP sider var det de svenske låtskriverne som først ville ha Rikke med i Melodifestivalen. Selv om Rikke Lie selv sa etter X-faktor at hun aldri ville være med i liknende konkurranser igjen, lot hun seg overbevise av svenskene. Men Rikke selv ville da heller være med i norske MGP. Og det er en sportsånd jeg liker! 


Rikke Lie var med i X-faktor i 2009, og var av mange ansett som den store favoritten. Ut av opptredenen kom det platekontrakt med Universal, og siste singel fra Ålesundjenta kom i høst.
Låta, som hun også har vært med på å skrive, heter "Another Heartache" og hun beskriver den som en melankolsk låt med et voldsomt "drag" og "trøkk". Selv sier hun til Nitimen at hun er ekstra fornøyd med så mye strykere på låta. Hun har med seg et 25 manns strykeorkester for å "feite opp" låta.
Her er musikkvideoen til den siste singelen, "Such a lovely day":


Hvis du ikke helt husker Rikke fra X-faktor så hjelper kanskje denne påminnelsen:

Ingen kommentarer: