Sider

Hva med.....? Chris Holsten?


Chris Holsten er akutell i Stjernekamp. MGP neste år?
Først en liten ting. Dersom du setter pris på kommentarene, nyhetene, informasjonen og alt annet som jeg legger ut på denne bloggen så er det smarteste du kan gjøre å trykke knappen "Følg" i spalten til høyre. Der det står "Følgere".  Da vil du få varsel hver gang det skjer noe her :)

Så til saken. I fjor gikk Alexander Walmann og Ida Maria rett fra Stjernekamp til MGP. Nicoline tok et år  mellom. Men gikk likevel veien til MGP via Stjernekamp. Kan det samme skje i år? Med en eller fler av årets deltakere? Jeg vil rette oppmerksomheten mot Chris Holsten. 


Chris Holsten har mer enn ti millioner spillinger av sin mest populære låt "Mexico" på Spotify, og han har gjennom Stjernekamp vist at han har utstråling og autoritet på scena til å gjøre bra live-opptredener.

Når han ikke gjør cover-versjoner av andres låter så ligger hans musikk i nærheten av Tropical House, Deep House og pop. En genre som JOWST gjorde suksess med i MGP og Eurovision i 2017.
Norge har vist muskler innen denne genren i noen år nå med artister som Alan Walker og Kygo.

Chris Holsten er i motsetning til Alan Walker, Kygo og JOWST også sangartist. Hans låter er allerede nå strømmet 60 millioner ganger, og han har toppet listene i både Sverige og Norge. En av låtene laget han sammen med Madden. Madden er en suksessrik musikkprodusent som i 2016 sa at han ville vinne ESC med en utviklet "formel" for konseptet. (https://escnorge.net/mgp/madden-vil-vinne-mgp-med-en-egen-formel) Madden var i 2016 en av Norges mest suksessrike låtskrivere med låta "Golden Light" som har oppnådd 106 millioner avspillinger på YouTube:


Og siden han allerede har et samarbeid med Chris Holsten så kunne jeg helt klart se for meg en låt i MGP i samarbeid mellom Madden og Chris.

Her er den siste låta Madden og Chris samarbeidet om: 


Fakta:
- Chris Holsten er 24 år fra Lillestrøm 
- Ble oppdaget gjennom YouTube for sju år siden da noen la ut en låt med han der og han fikk avtale med Circle Management
- Har totalt blitt strømmet 60 millioner ganger
- Hans hit "Mexico" har blitt strømmet mer enn ti millioner ganger
- Deltar i Stjernekamp 2018







Ingen kommentarer: