Sider

Hva med.....? Adelén?

Bilde hentet fra Adelens egen YouTube kanal og videoen
av fotball VM-låta "Olé"
Adelén deltok i MGP i 2013 med "Bombo", en låt skrevet av Ina Wroldsen.  Siden den gang har Ina gjort stor suksess også som artist. Under artistnavnet Ask Embla, men også som seg selv.
Men hun er også fortsatt låtskriver for andre artister. Kunne hun denne gang skrive en låt i samarbeid med Adelén? Adelén har i alle fall vært nært innpå MGP-ledelsen. 



Låta "Bombo" ble slått av Margaret Berges "I feed you my love" som i etterkant har blitt en av Norges mest respekterte bidrag blant Eurovisionfans ute i verden, og som greide en glimrende fjerdeplass under finalen i Malmø.
Jeg tror ikke "Bombo" hadde gjort det bedre i den internasjonale finalen, og er strålende fornøyd med at resultatet ble som det ble i den norske finalen. Selv om "Bombo" er strømmet mer enn tjue millioner fler ganger enn den norske vinnerlåten.

Adelén var ikke elt helt heldig med vokalprestasjonen den gangen. 
Men siden den gang har det gått fem år, og Adelén har modnet. Ikke bare som artist på scenen, men også som bakmann og låtskriver. Og vi vet hun kan levere plettfri vokal. Hun kan også levere fantastisk dans, noe hun har bevist gjennom deltakelsen i TV2s "Skal vi danse".

Hun studerer nå musikkproduksjon ved Westerdahls i Oslo, og hvem hadde de besøk av som gjesteforeleser 22.august? Jo MGP-sjefen Stig Karlsen, som holdt foredrag om fordelene og storhetene ved å delta i MGP og Eurovision. Han ga dem også en utfordring om å lage, og sende inn låter til MGP2019. https://www.instagram.com/p/BmyVczmAIz2/?taken-by=stigkarlsen

Stig Karlsen møtte 22.august unge studenter ved Westerdals.
Blant studentene som fikk utfordring til å skrive låt til MGP
var Adelén, som du ser rett bak Stig Karslen, midt i bildet. 


Da tenker jo jeg at Adelén er et eple som er lavthengende og lett å plukke. Ja, hun har gjort ting som artist etter MGP, blant annet med en låt til Fotball VM. Men karrieren har ikke tatt så mye av at hun framstår som for "stor" til å se seg tjent med deltakelse i MGP.
Og nå vet hun jo alt om fordelenene ved å delta også :-)

Fakta: 
- Adelén heter egentlig Adelén Russilo Steen
- Har vunnet MTV Europe Music Award
- 21 år og studerer nå musikkproduksjon ved Westerdahls
- Deltok i mgp 2013 med "Bombo" som ble en stor hit og som er strømmet 30 millioner ganger.

Husk å trykke "FØLG" på høyre side av bloggen for å få varsel når det skjer nye ting. 








Ingen kommentarer: