Sider

Hvem vinner i Danmark? Hør utdrag fra låtene

For en lørdag det blir 8.mars! Da har danskene sin finale, svenskene har sin og vi her i Norge har vårt andre delfinale.
Danmark har jo Eurovision på hjemmebane og da er det litt ekstra spennende å se hvem de skal sende for å opptre på hjemmebane.

Årets artister i dansk MGP
I dag kom de første utdragene av låtene. I år som i fjor satser de hardt på pop-musikk. Her er det ikke hip-hop ikke noe rock, ikke noe elektronika eller noen viser.
Det er forsåtivdt greit nok det, men jeg kunne ønsket meg noe større sjangerspreding.
Jeg synes finalen i Danmark i fjor var litt kjedelig, det var egentlig ingen låter i fjor som appelerte til meg utover det ordinære, selv om selve vinneren var i den finalen i fjor.
Så dette er bare min personlige mening.

Under finner du en link til utdrag fra årets danske låter.

Personlig har jeg festet meg ved Michael Runes låt. Den har en kul sound, og en lekende frisk saxofonlyd som "gjør" låta for meg.
Også Sonnys låt er frisk i mine ører. Noen nevner Rebakka Thornbach som favoritt, men for meg minner den litt mye om fjorårets vinner, og blir litt flat i mine ører.

Det er ikke lett å skulle vurdere låter ut ifra 30 sekunder, men hva tenker du? Hvem apellerer til deg av disse ti pop-låtene?

http://www.dr.dk/melodigrandprix/Nyheder/2014/02/17073624.htm

Ingen kommentarer: