Sider

Norge fortsatt favoritt på flere meningsmålinger

Margaret Berger holder tetposisjon før Eurovision
Norge ligger fortsatt på topp på enkelte meningsmålinger over hvilke låter Europèere liker best i årets Eurovision. På noen ligger vi på en tredje plass, med Tyskland og Danmark foran oss. 
På andre ligger vi øverst.

Dette er spennende etter en helg hvor enda flere land har plukket sine bidrag. Blant annet Serbia, Bulgaria og Estland.
En mye brukt og anerkjent fan-avstemningsliste er ESCstats. Her ligger vi akkurat nå på en tredjeplass. Det er Tyskland, Danmark og Norge som ligger ganske likt, så er det et jump ned til Østerrike på fjerdeplass.


Norge ligger i klyngen av favoritter i Topp 3.


ESC stats har det med å treffe ganske godt når det gjelder å forutsi et resultat. Det er likevel et stort men, og det er at på denne lista kan du stemme på ditt eget land. Dette kan gjøre at land med stor Eurovision interesse og mange fans kommer høyere enn det egentlig er grunnlag for.

Derfor nyttig også å ta en kikk på denne.
På denne målingen er det ikke mulig å stemme på sitt eget land, og her leder vi:

På denne meningsmålingen hvor du ikke kan stemme på eget land leder Norge

På oddsen er det slik at det er de som spiller med penger som avgjør hvem som kommer på topp. Hvem er de villig til å vedde på vil vinne. På en samleside for odds fra ulike spillplasser ligger vi fortsatt på en solid andreplass bak Danmark. Sjekk oddsen her: http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/eurovision/winner

Norge ligger fortsatt på en solid andreplass på oddsen etter at 23 land har plukket bidrag.
Det er en låt som sammen med Norge ser ut til å være favoritt. Det er Danmarks bidrag "Only Teardrops" med Emmilie de Forrest



Uansett, det er veldig tidlig ennå. Sverige har ikke plukket låt. Heller ikke har vi hørt Storbritannias eller Frankrikes låt. Men, det er hyggeligere å ligge høyt enn lavt på slike målinger. Ligger man i nedre halvdel er det en umulig tanke å skulle komme Topp Fem i en finale tror jeg.

Ingen kommentarer: