Sider

Tooji er storfavoritt i tredje delfinale

Oddsen forandrer seg hele tiden. Men akkurat nå er det Tooji som er den største favoritten til å gå av med seieren i delfinalen kommende lørdag. 
Han ligger på førsteplass nå på førsteplass, Lise Karlsnes ligger på andre, mens Bobby Bare og Peter Øien er på tredjeplass.
 http://www.braodds.no/melodi-grand-prix

Europeiske fans heier også mest på Tooji som vinner av den tredje delfinalen. Overraskende her, er at Europeisk fans har norskspråklige Marthe Valle på andreplass, og Lise Karlsnes på tredje. http://www.esctoday.com/vote/?id=1315&res=true

Når det gjelder å vinne selve finalen er det Plumbo som leder på oddsen: http://www.braodds.no/melodi-grand-prix, men sensasjonelt ligger Tooji på andre plass nå, og det FØR  han en gang har vist låta si på TV.
Tooji seiler dermed opp som en av de virkelig store favorittene.

PS: NRK har på sin hjemeside Bobby Bare og Petter Øien på førsteplass. Men dette er odds som er datert 18.1.12. Oddsen som er referert i denne bloggen er oppdatert i sanntid fortløpende.


Klikk under for å høre favoritten "Stay" med Tooji

2 kommentarer:

Anne sa...

Etter å ha hørt alle 24 låter, er jeg helt enig i at Tooji bør stå igjen som årets vinner. Det er riktignok ikke min personlige favoritt, men jeg er rimelig sikker på at Stay er den med størst vinnerpotensiale i Baku. Krysser fingrene for et forrykende sceneshow fra godeste Tooji. :)

Anders M. Tangen sa...

Jeg tar en delfinale om gangen, men mener i alle fall han fortjener å vinne denne delfinalen. Så får jeg se hvem som bør finalen etter å ha sett alle live. Håper Tooji takler presset. Han har jo ikke all verdens med sang-erfaring :-) Men låta, som sådan er med sitt tunge, Lady gaga preg et vinnerkonsept.