Sider

Artistene framme på Ørland. Nu kör vi!

Det er onsdag formiddag og artistene er på god vei til Ørland.  I kveld blir scena ferdig og NRK går i gang med de tekniske prøvene. En av artistene som pakket kofferten i går, og som nå har landet er 16 år gamle Nora Foss Al-Jabri, som har høstet terningkast 5 for låta hun skal konkurrere med "Somewhere Beautiful" Her er et bilde fra forsiden av dagens Oppland Arbeiderblad fra da hun pakket før avreise. 





På Ørland har soldater og frivillige hele uka vært i aktivitet for å få på plass scena.
Men siden NRK vil holde den hemmelig helt fram til sending, så kan du ikke se selve scena ennå.
Likevel har arrangørene på Ørland lagt ut et webcam hvor du kan følge rigging av scena minutt for minutt, selv om du ikke får se selve scena så er det litt moro å følge den intense aktiviteten. Som en liten martue, hvor maurene har verktøy.  Akkurat nå ser det slik ut:




Vil du følge sceneriggingen minutt for minutt så kan du gjøre det her:


I morgen begynner prøvene for alvor. For første gang sender NRK et program på torsdagskvelden hvor Jan Åge Fjørtoft er programleder for et forhåndsprogam hvor vi får innblik i alle forberedelsene til delfinalen og folkefesten. I programmet vil det også bli intervjuer med eksperter, blant dem Elisabeth Andreassen som skal si sitt om hva de tror og mener bør gå videre fra første delfinale. 






Ingen kommentarer: