Sider

Tyskerne frykter Stella - svarer med sjikane


Stefan Raab er en av programlederene for årets Eurovision Song Contest. Han er også delegasjonsleder for den tyske delegasjonen, komiker og medlem i den tyske juryen som blant annet skal bestemme hvor mange poeng Tyskland skal gi Norge.

Mange hatter og mange roller.

Men i den tyske finalen gikk det helt galt og hattene raste av hodet hans så han sto helt naken og avslørt tilbake med sine ekle holdninger. Blant annet sa han:– Ser dere ikke hvor lett det blir når konkurrenten byr på "bongo bongo-musikk".

De irske gutta i The Jedwards kalte han for "sehr homosexuelle" og gjorde det med kroppsspråket tydelig hva han mente om det.

Det er ikke høflig av et vertskap å omtale gjestene sine på en slik måte.

Men, jeg synes ikke vi skal ta dette veldig tungt.

De låtene som får mest oppmerksomhet er ofte de som oppfattes som et trussel.
Derfor tror jeg vi skal ta dette med knusende ro, og et par nonchalante skuldertrekk.
 Stefan Raab, hvem er det lissom? 


Det er tydelig at Tyskland er livredde for krutten energien og det smittende refrenget til Stella Mwangi, og det catchy refrenget til Irland.
La oss feire at vi blir lagt merke til. Så får Stefan Raab dumme seg ut så mye han vil. Selvsagt er det skammelig at en av årets programledere for ESC uttaler seg om låtene, enten positivt eller negativt.
Men la oss bare si Haba Haba og smile av det hele!



Likevel: Se for deg at Nadia Hasnoui i forkant av ESC i Oslo hadde sagt for eksempel at Lena fra Tyskland var ei ung russejente som dessverre tror hun bare skal synge på en skoleavslutning og ikke visste at det skulle på TV. Hadde hun visst det så hadde hun kanskje øvet litt på å synge rent.
DET hadde blitt skandale.
Det Stefan Raab sier er en like stor skandale.

Det er jo er fristende å slå tilbake og spørre Raab om hva som er så tysk med låta Lena Meyer Landrot skal synge i år. Den hater "Taken by a stranger" og er skrevet av to amerikanere, en norsk jente. Tror kanskje ikke Raab skal være så høy og mørk når han mener den norske låta i år ikke er norsk nok, når Tyskland selv stiller med en norsk/amerikansk låt. Fjorårets vinner "Sattelite" var forresten også importert fra USA. Så jeg foreslår at Stefan Raab tar seg en øl, stikker fingeren i jorda og plukker opp igjen alle hattene sine.

http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7515094

3 kommentarer:

Anonym sa...

At Raab ikke straffes for disse uttalelsene er helt hårreisende.

Anders M. Tangen sa...

Don`t worry! Når noen mobber andre, hvem er det da som får sympatii?
Dette taper bare Tyskland på. Synd for Lena.

Anders M. Tangen sa...

Don`t worry! Når noen mobber andre, hvem er det da som får sympatii?
Dette taper bare Tyskland på. Synd for Lena.