Sider

Bilal Hassani for Frankrike i Tel Aviv

Etter en spennende avstemning i går hvor de internasjonale juryene hadde sin mening, og det franske folk en helt annen mening så var Bilal Hassani som vant til slutt med låta Roi.

Jeg hadde to favoritter i gårsdagens franske finale. Den ene var Seemone med "Tous les deux". En vakker fransk ballade framført med inderlighet og en litt hviskende, innsmigrende stemme.  Den andre Chimene sin låt "La Haut". En arty poplåt som lå nærmere ballade enn up-beat, men likevel fengende for meg.

Vinneren Bali er en personlighet som har fått mye oppmerksomhet i Frankrike. Både på grunn av sitt androgyne image, og arabiske bakgrunn.
Men låta traff meg dessverre ikke helt. Det virka rotete med denne blandingen mellom fransk og engelsk. Vokalen var da heller ikke helt stødig.

Likevel skal jeg være den første til å gratulere med seieren, og ønske Bilal all mulig hell og lykke i Tel Aviv. Fyren har visstnok blitt utsatt for en del netthets på grunn av det androgyne imaget og for bakgrunnen sin, noe som selvsagt er helt uakseptabelt og trist.



Ingen kommentarer: