Sider

Andre prøvedag er gjort unna!

Med dagens andre prøvedag unnagjort har nå samtlige artister fått prøvd seg på scenen i Lisboa. Det var litt teknisk tullball på morgenen i dag, men etter vært skled det velsmurte maskineriet slik det skal. I denne artikkelen får du alle dagens prøver på ett brett. 



                                                                                                                                                               MAKEDONIA


                                                                                                                                                              KROATIA


ØSTERRIKE



HELLAS



FINLAND



ARMENIA



SVEITS



IRLAND



KYPROS



Dagens prøver har ikke ført til de helt store endringene på oddsen. Det som er en tendens er at det er de som ennå ikke har hatt sine prøver som styrker seg også i dag. Australia for eksempel, og Norge. Norge har nå et snitt på rundt 11 i odds, mens Norge i går lå på rundt 14.  Det betyr at du om Norge vinner får igjen 11 ganger innsatsen din. Mens Bulgaria som ligger på fjerdeplass, har 9 i odds. Det betyr at vi haler innpå.
Mens ikke noen av landene som har hatt prøver i dag har fått noe særlig til løft som gjør dem til mer sannsynlige Topp 5 kandidater.
I morgen klokka 11.00 går vår Alexander Rybak på scenen for å ha sin første prøve. Så får vi se om Norge blir ett av landene som greier å løfte seg etter å ha hatt sine prøver.

Ingen kommentarer: