Sider

MGP-sjefen lover flere sterke navn og kjente artister i 2018

Første avisoverskrift om MGP2018 er et faktum! Det er bra. 
Femti mennesker har fått være med å bedømme låtene til utvelgelsen til MGP neste år. Dette har jeg skrevet om her på bloggen tidligere også. I Dagbladet i dag letter MGP-sjefen litt på sløret om hva slags artister som er med. 


I dagens Dagbladet er det intervju med MGP-sjef Stig Karlsen om måten neste års MGP-låter er plukket ut på.
Det er jo ikke nye nytt for lesere av denne bloggen at det i år har vært en større lyttergruppe enn før. Både fans, "vanlige" folk og NRKs musikkredaksjoner har vært med å bedømme et større utvalg av de innsendte låtene, som så har blitt til de ti som skal konkurrere. 

Det trenger vel ikke være noen hemmelighet at undertegnede var så heldig å få utgjøre to av disse hundre MGP-ørene som er referert i artikkelen.

Jeg har fått munnkurv om låtene og prosessen ellers, så det har jeg tenkt å respektere. Det jeg kan si er at vi ikke fikk vite hverken navn på artister eller låtskrivere da vi høre låtene. 

Det nye i dagens artikkel i Dagbladet er at Stig Karlsen lover kjente artister i neste års MGP. Han sier: 

- Vi har flere sterke navn og kjente artister, men også ukjente stjerneskudd. Vi har også solide og sterke navn på komponistsiden. De fleste låtskriverne er norske, men også noe utenlandsk samarbeid, sier Karlsen.

Han sier også at flere artister og låtskrivere vil overraske når de blir offentliggjort 15.januar. Han røper også i artikkelen i Dagbladet at det også neste år blir internasjonel jury, men at folkets stemmer teller mest. Som i fjor. 

Ingen kommentarer: