Sider

Dette er hva Margarets korister skal erstatte i "I Feed You My Love"

I den norske finalen av MGP var det tillat med koring innspilt på forhånd. I Margarets låt er det mye bruk av støttevokal, klang og en slags ekko som gjentar noen ord.
Også i fjor var det tillat med slik innspilt støttevokal i den norske finalen. Dette er ikke tilatt i Eurovision. Derfor måtte Tooji i fjor stille med syngende dansere, og Hans Esben Gihle som støttevokal tilbaktrukket på scena.
Margaret kommer til å stille med tre korister, pluss trommisen da hun skal ha sine prøver på torsdag.

Da skal altså denne elektronisk innspilte støttevokalen erstattes av live-korister. Det er veldig spennende hvordan dette vil fungere. Det fungerte faktisk ganske godt i fjor. Det som svikta da var Toojis vokal.

For å få et bilde av hva som skal erstattes av live-korister er det ganske illustrerende å høre karaokeversjonen av "I Feed You My Love". Her hører du noe av det som i den norske finalen var innspilt på forhånd, og som nå skal erstattes av menneskelige live-stemmer.

Som Margaret selv sa på vårtreffet i den norske Grand Prixklubben: "Utfordringen og oppgaven vår blir å få det til å høres ut som at det er è`n som synger, og ikke fire.

Her er karaokeversjonen av "I Feed You My Love", men med støttesangen. Det er ganske gøy å høre:
http://youtu.be/5OVmk2MatAo



Ingen kommentarer: