Sider

Lybildet til "I Feed You My Love" hindrer radiospilling i NRK P1

Jeg synes det er veldig gøy at årets MGP har frembrakt to låter på VG lista. Vinneren "I Feed You My Love" er denne uka på fjerdeplass, mens "Bombo", som også kom til superfinalen ligger på femteplass.

"I Feed You My Love" er også A-listet for spilling på NRK P3.  Spillelista for P3 ser akkurat nå slik ut.

Låta er også listet på såkalt "sølv-liste" i NRK P1. Det betyr at den spilles omkring to ganger i uken i Norges største radiokanal.

Jeg kontaktet Atle Bredal som er en av de som er ansvarlig for å plukke låter som skal spilles i NRK P1 for å spørre hva han tenkte om radiospilling av "I Feed You My Love".

- Vi listet den lokalt for spilling i distriktssendingene i Trøndelag med en gang den ble gitt ut, og når den vant la vi den inn i sølvlista vår, sier Bredal.

Han sier at NRK P1 liker melodien veldig godt, men har et "lydbilde (produksjon) som er i ytterkant av hva som vanligvis spilles i P1.

Jeg synes det er noe merkelig. Det spilles jo både Madonna, Björk og annen musikk på P1, og rock som er vesentlig tøffere enn "I Feed You My Love".  Og det er jo tverrsnitt av folket som har stemt dem fram på en lørdagskveld. Skulle tro mange av disse er P1 lyttere også. Men vi som liker låta får glede oss over daglig spilling på P3.

Likevel, det kan bli mer spilling av MGP-vinneren også på NRK P1 når finalen nærmer seg sier Bredal til bloggen "Om Grand Prix":
- Vi har snakket om og vil ta stilling til om den skal spilles noe mer når det nærmer seg finalen.


Fram til da så kan vi høre den på Spotify, på P3 og innimellom på P4. P4 har den på en 24. plass på sin "Topp 30" liste.

I alle fall kan du høre den så ofte du vil, og så høyt du vil på YouTube. Da gjør du det samme som snart 330.000 andre har gjort: 




Ingen kommentarer: