Sider

I dag prøver de direktekvalifiserte. Spent på Humpern.

De siste dagene har gått med til nye prøver for de som konkurrerer i første semi. Det er derfor jeg ikke har lagt ut så mye fra de siste prøvene. De har jo gått som forventet. Noen flere kostymer har kommet på plass, og både Kypros og Bulgaria har vist sine kreasjoner.
I dag er det første gang vi får se prøvene til Tyskland, England, Frankrike, Italia, Spania og Azerbaijan.
Se prøvene under her, etterhvert som de blir klare.
Til slutt får du en videokommentar fra meg om alle prøvene.

Ninia Zilli for Italia, kikker på ulike kjolealternatvier på scena


Tyskland var første land av de direktekvalifiserte som fikk prøve seg på scena i Baku. Låta som er skrevet av bl.a James Cullum. Artisten er et ungt, ubeskrevet blad, Roman Lob. 


Frankrikes Anggun har vært hyppig gjest ved andres lands nasjonale finaler. Så vi vet hva hun er god for live. På godt og vondt. Dette er jo en etablert og erfaren artist. Men det trenger ikke bli perfekt av den grunn....


Italia Nini Zilli, stille uten kostyme for Italia. Enkelt og greit, også fra Italia. Hun leverer i alle fall live!!!

Hjemlandet Azerbaidsjan kjører gjennom sin "When Music Dies". Sabina Babayeva stilte i kostyme, og hadde i alle fall ingen problemer med stemmen. 





Spania her nettopp gått av scenen etter sin første gjennomkjøring av låta "Quédate Conmigo" med Pastora Soler. Slik hørte og så det ut i Crystal Hall.



Så, dagens sistemann på scena var Storbritannias Engelbert Humperdinck. Han fikk bytte plass med Tyskland, fordi han kom til Baku så sent i natt og trengte å hvile seg litt. Slik gikk det på prøvene i dag.






Ingen kommentarer: