Sider

Gjøvik slår ring om en av storfavorittene: Nora Foss Al-Jabri

Anmeldere, fans, bloggere, eksperter og Gjøvikfolk er enige om en ting: De heier på 15 år gamle Nora Foss Al-Jabri. Om ikke utelukkende på henne, så i det minste som en av flere storfavoritter.
Nora Foss Al-Jabri ble et Youtube fenomen som 11 åring, og har vært med i Norske Talenter. Karrieren kuliminerte da hun ble invitert til å opptre hos Oprah Winfrey i USA.
På Gjøvik blir det på lørdag en samling på kulturhuset for alle som vil se delfinalen på storskjerm, og selvsagt være med å stemme Gjøvikjenta fram til finalen i Oslo Spektrum 11.februar.








Får jeg det som jeg vil, så har Noras låt en soleklar plass i finalen. Dette er en nydelig, optimistisk trøstesang for alle som har mistet noen de er glade i. Og om håpet om at de nå er et vidunderlig sted.  Jeg synes Christian Ingebrigtsen og Eyvind Rølles har laget en vakker, søt, positiv ballade om savn.


Det er nesten rart det går an, men jeg synes de har greid det. Noen sier dette er en Disney-ballade. Kanskje det? Men det trenger virkelig ikke være noe negativt.


Det har vart lenge før hennes låt kom på Youtube så jeg fikk dele den. Men nå er den her endelig. Heia Nora, Heia håpet og heia Gjøvik!


Husk å stemme nummer 7 på lørdag!



2 kommentarer:

Anders sa...

Forhåpentligvis årets vinner!

Anders M. Tangen sa...

Det er mange bra låter i år, og dette er en av de jeg virkelig kan tenke meg å sende til Baku!
Ønsker henne all mulig lykke, og håper det også blir et vakkert scenisk nummer.