Sider

Alexander Rybak til angrep på Moss avis

Mossavis har i dag en merkelig overskrift om sine egne gutter "Use Me". Overskrifta "Use går ikke videre" er mildt sagt merkelig. Det er det ingen som vet noe om ennå. Bookmakere har tatt feil før. Jeg møtte gutta i Use Me i studio i dag, og de er fantastisk hyggelige, talentfulle musikere som helt fint kan sjarmere det norske folk til å stemme på seg.

Alexander Rybak angriper overskriften på sin Facebookside.
Tidligere i kveld skrev han:

"Ole Christian Foss og Moss avis, skjerp dere! Her har dere sjansen til å heie på deres egne, også skriver dere en så negativ overskrift om Use Me? En lokalavis er ikke NØDT til å jekke ned sine egne, herreminhatt..
Forøvrig så er Daisy yndlingslåta mi på lørdag, deilig å se at ikke ALL ungdommen er "cred" og holder seg til kun to akkor
der, pluss litt slåssing. Stå på gutter, dere er ekte musikere!"

Alexander Rybak har et poeng. Jeg kan bare anbefale alle å høre gutta på NRK Radio, P1 lørdag klokka 18.15. Der viser de at de er nettopp hyggelige, unge rockere. Ja, det går faktisk veldig godt an!

For øvrig viser lista fra Bet24 at de som har begynt å spille om hvem som går videre fra delfinalen på lørdag har mest tro på Helen Bøksle, men rett bak ligger Sichelle. Use Me ligger som Moss Avis helt riktig skriver nederst. Men vent til det norske folk får bli bedre kjent med disse gutta.


Ingen kommentarer: