Sider

Jeg har sett scena! Tidenes støreste MGP-produkjson med lys, lazer og effekter

I går hadde Mandy Pettersen og jeg sending på escNorge.no sin
Facebookside fra Oslo Spektrum sammen med MGP-sjefen
Stig Karlsen. Se omvisningen og intervjuet med han i artikkelen.
Jeg har vært i Oslo Spektrum hver gang de har hatt finale der etter 1992. Aldri har jeg sett en større scene og omfattende lysrigg som i år. I natt har de testet lazer-lyset. 

I escNorge.no har vi hatt direktesendinger med samtlige MGP-artister på vår Facebookside. I går fikk vi avslutte med en direktesending fra Oslo Spektrum sammen med sjefen sjøl, Stig Karlsen. Han ga oss også en omvisning på, rundt, i og bak scenen 

Her er scena under konstruksjon i går kveld. I dag starter
prøvene etter en lang og hektisk natt med testing av
blant annet lazer-lys.
Selve scene-risset, altså fasongen på scenegulvet, er omtrent det samme som i fjor. Men det er større og annerledes både i taket, bak og på sidene. Aldri har jeg sett en så "bred" lysrigg. Det er noen "vinger"med lys som strekker seg bak scenen og bortover langs hele langsiden på hver side av scena. Og noen monstre av non bevegelige lysrigger i taket.

Stig Karlsen sa i direktesendingen på escNorge.no at de aldri har hatt en større produksjon av MGP når det gjelder lys og effekter. Effekter som pyro og lazer. I natt har de prøvekjørt og stilt inn lazer-lys. Det må gjøres uten folk i salen, for ved feil bruk kan det skade. Derfor må slike ting prøvekjøres og justeres. 

Under kan du se direktesendingen vi hadde på escNorge. Der er også et intervju med Stig Karlsen om MGP. Vi spør om alt fra delfinaler, startrekkefølge, mottakelsen av låtene og forventninger til Norges innsats i Tel Aviv. 

Her er lenke til vår sending fra Spektrum i går kveld: 




Ingen kommentarer: