Sider

Spennende MGP-dager!



Studioet hvor artistslippet skal foregå på tirsdag er ferdig rigget. Foto er hentet
fra NRK MGPs egen instagramkonto.



Det er noen spennende dager som ligger foran. På tirsdag bli årets MGP-artister presentert under en pressekonferanse fra Studio 4 på NRK klokka 10.30. Artistslippet strømmes på NRK.no, og sannsynligvis sendes det også på NRK2 eller NRK3. Når artistene presenteres for offentligheten har en liten gruppe av oss som er tilknyttet den norske Grand Prix klubben og escNorge blitt invitert til å høre årets låter, for at vi skal kunne bidra til interesse rundt 
artistslippet. Du kan vente et blogginnlegg fra meg med mitt generelle inntrykk av årets låter på søndag kveld, selv om jeg ikke får røpe konkrete artister eller låter før tirsdag.


 På sin egen instagramkonto har NRKs MGP-redaksjon lagt ut bilder fra studio hvor artistpresentasjonen skal foregå. Vi kan i det minste konstatere at det står et trommesett på "scenen". En rigg som kunne passe til Åge Steen Nilsen...?
Det gjør meg oppmuntret og glad å se at de legger arbeid i å gjøre dette studio så lekkert som mulig. Det viser at de tar alle skritt i prosessen fram mot en MGP-vinner seriøst.
NRKs MGP-redaksjon "klager" over
røykfylte forhold på MGP-kontoret for
tiden. Foto er hentet fra NRK MGPs
instagramkonto

Ingen kommentarer: