Sider

Norge har hatt sin første prøve! Se den her

Norge har nettopp avsluttet sin første prøve i Baku!!! Litt forsinket var Tooji, fire dansere, samt koristen Hans Esben Gihle klare!




Se andre bildeutsnitt fra prøven her:



Husk at ikke noe av dette er TV-bildene som vil ligge ute på TV-skjermene på torsdag om en uke. Dette er filmet med forholdsvis enkelt utstyr fra salen.

Her er min umiddelbare reaksjon på det hele:


Les flere reaksjoner under. Jeg fyller på etterhvert som jeg får fler.

På bloggstedet http://www.allkindsofeverything.ie har de dette å si om Norges første prøve i dag:

Litt fritt oversatt: De mener Tooji synger bedre enn i den norske finalen, at det er et profft og "glatt" nummer rent visuelt. De påstår også at dette "brekket" i låta er gjort koretere enn tidligere. Det må jeg si at ikke jeg la merke til. De er ikke hundre prosent sikre på at vi kvalifiserer oss til finalen, men nesten. De skriver også at Tooji var veldig svett i den siste gjennomgangen av låta :-)



Også det greske nettstedete http://www.oikotimes.com har tatt seg råd til å reise til Baku. De er veldig imponert over den norske prøven. Særlig danserne for ros for sine teknisk vanskelige "moves", med veksling mellom raske og langsomme bevegelser. De roser også andre visuelle deler av showet, som pyroen og røyken som er lekkert plassert. De nevner ikke Tooji spesielt, men er jo imponert over låta, og den har jo Tooji skrevet (sammen med et par svensker) og framfører selv, så det sier selv at de er fornøyd også med han, siden de liker totalpakka så godt!

"Faksimile" av omtalen av Tooji på det greske nettstedet Oikotimes

Også presidenten i den norske Grand Prix klubben Morten Thomassen er full av lovord på sin blogg.










Ingen kommentarer: