Sider

Takk MGP-Gud for Anne Gunn Halvorsen

Etter å ha lest merkelige låtanmeldelser fra Thomas Talseth hvor han i det ene øyeblikket kritiserer låtene for å være for dårlige for Grand Prix, og i det neste kritiserer dem for å være for gode for Grand Prix. Og lest Robert Hoftun Gjerstads merkelig ulitmate krav også videre, også videre. Ette slik ørkenvandring er det en befrielse med en journalist i denne bunsjen av wanna-be Jostein Pedersener med Anne Gunn Halvorsen i Dagbladet.
Hun har et bankende hjerte for MGP opg ESC og tar i sine kommentarer utgangspunkt i hva som er programmets grunnidè.
Hennes kommentar etter sendinga i går var helt glimrende synes jeg.
Kos deg!

http://www.dagbladet.no/2011/01/22/kultur/mgp/melodi_grand_prix/musikk/tv_og_medier/15164109/

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ukrainas folk har valgt et aldeles strålende bidrag til årets finale i Tyskland da de er noen av disse landene som velger å gjøre unna sine finaler tidlig, altså før nytt år 2011. I snart 2 måneder har folk både i Ukraina og på nettet sunget med på låten "Smile" av det store fyrverkeriet av en en kvinnelig artist Jamala, som også enkelt vant Ukraina Talenter på TV høsten 2010.
Jamala har på noen måneder blitt hele Ukrainas store kjæledegge av en artist som er både er morsom og har massevis av sjarm, utstråling og humor. Jamala's Smile låt går Lily Allen sin egen Smile låt en høy gang. Låten er alt en klassiker i Eurosong historien som den svært fengende låtem helt uten massevis av digitale instrumenter som bare dundrer løs med programmerte rytmer og uten brukem av dyre kulisser og effekter og som er tidløs og godt kunnet vært laget for 30 - 40 år siden. Faktisk kunne den vært en låt på showscenen i en musikal på Broadway. Smile er en låt som går rett i hjernebarken på de fleste uansett alder og er helt umulig å få ut igjen. Det var minst 3 låter i årets finale i Ukraina som alle har hits potensial. I år etter år siden Ukraina ble med i Eurosong har de kommet med låter som når veldig høyt opp. Med bl.a. seieren til Ruslana og en rekke 2. plasser.
Smile låten og Jamala's vesen gjør at Ukraina alt nå er storfavoritt til å vinne 2011 Eurosong finalen.
Jamala har vært massevis på TV og holdt en hel rekke små konserter de siste 2 månedene i hjemlandet og ruver suverent på hitlistene der. Hennes store hit med låten (I'm not Gaga, I'm not Amy, I'm not, I'm not,) It's Me Jamala er en låt som gir spark til 2 av den vestlige verdens omdiskuterte kvinnelige artister. Både låten It's Me Jamala og musikkvideoen er helt herlig og Jamela er så helt rå som artist.

Videoklipp på YouTube.

Jamala fremfører Smile låten på et populært TV program fra jula 2010. Musikkvideoen til Smile er nettopp ferdig innspilt og skal være klar for visning trolig den neste uken.

http://www.youtube.com/watch?v=EgO3ySu8X2g#t=290s

Jamala's forrykende låt/musikkvidoe om henne selv. It's Me, Jaaala.

http://www.youtube.com/watch?v=xvYrAm4SVxM

Jamela's fenomenale partyversjon av Pink's låt Get the Party Started
i Ukrainsk TV program nyttårsaften 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=dwsmIDVMeMk#t=234s

Det er massevis av andre videoer med Jamala og diverse TV opptak fra Ukrainas EuroSong finale med Jamala og de andre artistenes bidrag på YouTube.

Anonym sa...

La meg spørre deg over.. du skulle ikke tilfeldigvis være halvt ukrainsk eller noe i den dur ? Helt greit at du har sansen for "Jamala", men dine beskrivelser grenser til det latterlige.