Sider

JOWST featuring Agnete i MGP?

Uten maske: Bildet er hentet fra Jowst sin offentlige
instagram-konto i dag. 

November er måneden for de begynnende spekulasjonene om artister og låter til den norske Grand Prix-finalen. Det blir selvsagt vanskelig å spekulere når de fleste artistene ikke er blant de aller mest kjente. Men dagens bilde på instagram fra Jowst er i alle noe å spekulere litt rundt. 
At en musikkprodusent som eier og driver et studio jobber sammen med forskjellige artister er ikke i seg selv oppsiktsvekkende. Derfor er det for så vidt ikke veldig spektakulært at en slik musikkprodusent jobber sammen med en av Norges beste vokalister Agnete Johnsen.

Når dette likevel blir litt ekstra interessant er det fordi Joakim i et intervju med meg for escNorge tidligere i høst uttalte: "Jeg og låtskriver McDonnel er er innblandet i fler enn en låt ment får Eurovision2018, men kan ikke garantere noe". Jowst sa også: "Det er en flott konkurranse og jeg har lyst til å blande meg inn i det kule eventyret i flere år."

I dag la JOWST ut et bilde på instagram sammen med Agnete der han skriver at han i de to siste dagene har jobbet sammen med Agnete med ny musikk. https://www.instagram.com/p/Baosyp3Hz6O/?taken-by=jowstmusic

Kan det være at de jobber med en låt som er tenkt for MGP, eller kanskje et annet lands utvelgelse til Eurovision? 

Dersom du leser dette Joakim, eller du Agnete er dere hjertelig velkommen til å avkrefte, bekrefte eller bare være mystisk hemmelighetsfulle i kommentarfeltet.

Jowst skapte sammen med Alexander Walman en av våre største MGP hits i moderne tid med "Grab the moment", som denne uka fikk pris for årets låt av radiokanalen NRJ, fordi det har vært årets mest spilte låt. Derfor er de hjertelig velkommen tilbake. Mens de i den svenske finalen, Melodifestivalen har litt for mange gjengangere etter min smak. Så er det i Norge litt for få. Det er lov å prøve flere ganger :-)

2 kommentarer:

JOWST sa...

Hei!
Hvem vet?
-Meg, skulle noen tro. Men da jeg og Jonas McDonnell sto sammen i studio etter andre arbeidsdag på Grab The Moment, var det ingen av oss som ante om den skulle vinne MGP ca 8 mnd etterpå.

Mvh JOWST

Anders M. Tangen sa...

Men, kanskje du vet om låta dere jobber med var ment å sendes inn til MgP? :-)