Sider

Vinner Sirkus Eliassen MGP?

Ifølge en bruker på NRKs debattforum er dette de artistene som konkurrerer på lørdag:

Skjermdump fra NRKs debattforum
1. Sirkus Eliassen               
2. Gaute Ormåsen
3. Anine Stang
4. Gothminister
5. Pale Kids
6. Lucky Lips
7. Winta


Disse "hemmelige" artistene avsløres på NRK i kveld klokka 20.15. Artistlista som brukeren av forumet har kommet med stemmer med diverse VG-spekulasjoner og utgivelsesdatoer på nettsteder som selger musikk. Og denne brukeren av forumet har også hatt rett tidligere. Så jeg antar at MGPtrollet også denne gangen har rett.

I så fall er Sirkus Eliassen kanskje en største favoritten. De har hatt flere hits de siste par åra, og har en på listene også nå: "Verden skulle gå under". De lager låter som lett blir landeplager. Årets låt heter "I love Youtequero". Skulle jeg gjette ut i fra coveret som har ligget ute på Platekompaniets hjemmeside så er det en sang om å være på syden ferie, og kanskje treffe ei dame. Og praten går da på det språket nordmenn er gode på i syden: Norskengelskspansk.

Utfordringen med norsk rap i Eurovision er selvsagt om Europa eventuelt vil fostå humoren og stilen.
Men, på den annen side, når vi har sendt låter som vi har trodde Europva ville like, som "My heart is yours", "Haba Haba" og "Stay" så har det gått elendig. Så vi har ikke så mye å tape. Jeg synes folk skal  stemme på det de liker best.

Og Sirkus Eliassen har jo et stor publikum allerede.
Kan vi vente oss noe like fengende som deres monsterhit: "Æ vil bære dains"? 


Det ryktes også om uvante friske takter fra Gaute Ormåsen, og spennende låter fra Winta og Anine Stang. I kveld får vi dette eventuelt bekreftet eller avkreftet. A gler mæ

1 kommentar:

KnutO sa...

Det ble en bom det gitt, ikke Pale Kids, istedet ei altfor oppspilt 16-årig jente..... I mine ører den beste delfinalen utifra det vi fikk høre på TV. Gothminister var råfin, det var også Anine Stang sin sang. Gaute og Lucky Lips var også bra. Likte ikke spesielt Sirkus Eliassedn, men de går nok videre på navnet. Men enten Gothminister eller Anine Stang vil jeg ha til å representere oss i Sverige!