Sider

Diger satelitt og Led-skjermer og Norges startnummer

Dette er en spennende dag for alle ESC-fans.  Startrekkefølgen har erfaringsmessig mye å si for resultatet. Sjelden vinner låter med veldig tidlig startnummer, hevder noen. Andre hevder at er låta br nok vinner den uansett.
Hva du enn mener om dette, så trekkes i alle fall startrekkefølgen for semifinalene i dag klokka 13.00.
Da får vi vite om Stella skal starte som nummer 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 , 9 eller 10. Vi vet allerede at hun skal starte i første halvdel av første semi. De fleste mener nok at det vil være en stor fordel å trekke startnummer så seint som mulig. Andre vil mene at dersom vi må starte tidlig så er startnummer 1 veldig gunstig, fordi det er et startnummer som er lett å huske. Stella vil i så fall åpne hele ballet i Düsseldorf i semifinalen 10.mai.
Trekning av rekkefølgen kan du se direkte på nettet her klokka 13.00, tirsdag 16.mars.

Og hva slags scene skal Stella stå på?  I dag har vi fått vite at det skal være en stor scene med en diger LED-skjerm bak på 18x60 meter. Det blir også ledskjermer i gulvet.
Foran scena kommer det til å stå en gedigen 40 meter diger satelitt!!!!
Mulig dette blir bra, men for meg høres det utrolig Harry ut. Siden vinnerlåta i fjor het Satelite er refereansen overtydeli. Men, jeg synes det blir utrolig selvdiggende å bruke dette i år i scenedesignet. Som om vi i fjor skulle lage en evntyrskog på scenen fordi vi hadde vunnet med "Fairytale". Jeg får bare lyst til å rope: "Grow Up!" til Tyskland.
Men, det er mulig det blir aldri så stilig, og at min skepsis er totalt overdreven.
Vi får se.
Det blir 26 kameraer i aksjon under sendingen. Postkortene vil være inspirert av ulike smaker rundt om i Europa.

Ingen kommentarer: